Inspiratie

 

Welkom op de inspiratiepagina! Op deze krijg je een idee van de mogelijkheden van onze machines. In het eerste deel van deze pagina kan je doorklikken voor uitleg van de basis applicaties van deze machines. Leer bijvoorbeeld hoe je zelf textiel kan bedrukken, kan werken met rhinestones of hoe je zelf stempels kan maken. In het tweede gedeelte vind je een groot aantal projecten van de ScanNCut Canvas software. Vind hier gemakkelijk inspiratie voor jouw volgende originele project! Weet je al wat je hebben moet? Ga dan direct naar de winkel!

Leer verder over de basis gebruiken of ga direct naar de inspiratie projecten!

Hoe ga ik te werk?

Leer op deze pagina alles over het gebruik van onze machines. Leer bijvoorbeeld werken met rhinestones, bedrukken van textiel het maken van stempels, werken met embossing en nog veel meer! Nog nooit met een snijplotter gewerkt? Dan vind je hier ook nog de basis principes van het werken met een snijplotter. Leer en laat je inspireren! Klik snel verder.

ScanNCut Canvas projecten - Inspiratie

Bij de aanschaf van een Brother ScanNCut snijplotter, wordt een online software programma geleverd, de Brother ScanNCut Canvas software. In deze software kun je o.a. je eigen projecten creëren, maar worden ook tal val van ideeën weergegeven, met de handleiding en de kant en klare snijbestanden. Extra leuk om snel aan de slag te kunnen. Er worden regelmatig verschillende projecten toegevoegd.

Geinspireerd? Snel naar de winkel en ga zelf aan de slag!