Brother ScanNCut Snijplotters

Brother ScanNCut Snijplotters

Dit is de Brother ScanNCut snijplotter informatiepagina. Weet je al welke machine je wil? Dan kan je hier naar de winkel!

Wat is een snijplotter en waarom zou je voor een Brother ScanNCut snijplotter kiezen? Een snijplotter is een soort van printer, alleen dan met een mesje of een tekenpen. Dat houdt in dat je teksten, figuren, etc. kunt uitsnijden of kunt tekenen op heel veel verschillende materialen. Kortom, laat een snijplotter je helpen bij het maken van kaarten, het maken van stickers, het bedrukken van kleding, het maken van sjablonen, het snijden van stof.

Waarom zou ik voor een Brother ScanNCut snijplotter kiezen?

Bij een snijplotter heb je vaak een computer met ingewikkelde programma’s nodig, vanuit waar je je opdracht kunt doorsturen. Dit hoeft niet bij de Brother ScanNCut snijplotter. Natuurlijk zijn er wel iets geavanceerdere programma's als je liever daarin werkt.

Een Brother ScanNCut snijplotter is een volledig losstaande machine met een eigen display. In de snijplotter zelf zitten diverse lettertypes en figuurtjes, die je direct kunt snijden en of tekenen. De Brother ScanNCut heeft ook nog eens een scanner, die al bestaande afbeeldingen kan snijden, maar ook kan opslaan om op een ander materiaal te snijden.

Bij de Brother ScanNcut snijplotters wordt een activatie code geleverd waarmee je het online software programma ScanNCut Canvas kunt activeren. In dit gemakkelijke programma kun je bestanden laten overtrekken, bewerken en nog veel meer.

Brother biedt ook diverse accessoires om leuke creatieve dingen te kunnen maken zoals het maken van je eigen stempels, een printbare stickerkit en nog veel meer. Bij vele van deze kit’s worden activatie codes geleverd van extra modules voor in jou ScanNCut Canvas account. Dat maakt het nóg makkelijker om de leukste en creatiefste dingen te creëren.

Bekijk onderstaand de Brother ScanNCut snijplotters

Wat kun je allemaal met een Brother ScanNCut snijplotter?

Bijna teveel om op te noemen. Wij hebben daarom ook een inspiratie pagina gemaakt waar wij diverse
toepassingen laten zien die je bijvoorbeeld met de Brother ScanNCut Snijplotter kunt maken.

Accessoires:

Alle Brother ScanNCut accessoires vind je terug in onze winkel.

Onderstaand een kort overzicht van de diverse accessoires: