Zelf stempels maken, hoe werkt het?

Werken met een snijplotter, de basis
21 november 2016
Zelf textiel bedrukken
21 november 2016

  Op deze pagina geven wij je alle uitleg over hoe je helemaal zelf stempels kunt maken. Met je zelfgemaakte stempels kun je werkelijk van alles. Je kunt mooie stempels maken op papier, kaarten, scrapbooks, kadoverpakkingen en ga zo maar door. Maar hoe maak je zelf stempels? Dat lees je hieronder! Wil je direct geïnspireerd worden over de mogelijkheden met stempels? Ga dan direct naar de inspiratiepagina!

  Lees snel verder

  Wat heb ik nodig om zelf stempels te maken?

  Snijplotter

  Met een snijplotter kun je alle vormen die je maar kunt bedenken, omzetten tot een stempel. De snijplotter snijdt dan jouw vorm uit speciaal stempelmateriaal. Voor het maken van stempels raden wij, de gemakkelijk te gebruiken, Brother ScanNCut snijplotter aan.  Alles over deze snijplotter vind je op de ScanNCut informatiepagina. Of vind de machine direct in de winkel.

  Stempel materiaal

  Brother heeft speciaal voor de ScanNCut plotters, silicone stempel materiaal gemaakt. Dit materiaal is gemakkelijk door deze plotters te snijden, maar kan natuurlijk ook door andere plotters worden gebruikt. Het stempel materiaal kan gemakkelijk meerdere malen worden gebruikt. Het stempel materiaal vind je in de stempel starterskit maar is ook los verkrijgbaar

  Acrylblok

  Plak het materiaal op een acrylblok om de stempel compleet te maken. Met deze complete set hoef je alleen nog maar stempelinkt aan te brengen en je kan gaan stempelen! Het acrylblok kun je gemakkelijk opnieuw gebruiken voor de volgende stempel die je gaat maken. Een complete stempel starterskit vind je hier in de winkel. Bij de stempel starterkit wordt een online activatiecode geleverd, waarmee je de stempelmodule in de scanncut canvas kan activeren. Dit zorgt voor gratis patroontjes, etc. voor het maken van leuke stempels. Echter een voordeel van de Brother ScanNCut!!!

  Nog helemaal geen materiaal? Kijk dan onderaan de pagina voor totaal pakketten met scherpe aanbiedingen!

   

  Maak zelf stempels met behulp van de volgende gemakkelijke stappen!