Inspiratie

 

De Creaplot inspiratiepagina staat vol met ideetjes, handleidingen, inspiratie en nog veel meer. Op deze pagina vind je de basisitems zoals; Basis - Werken met een Brother ScanNCut Snijplotter, Basis - Werken met textiel en Basis - Werken met textiel, maar ook geavanceerdere dingen zoals het maken van stempels, embossen en sublimatie! 

Verderop staat ook meer informatie over onze sociale media, kijk ook daar vooral even rond voor de laatste updates en nieuwtjes!

 
 

De basis

Hoe ga je te werk
 

Leer hier alles over het gebruik van onze machines. Leer bijvoorbeeld werken met rhinestones, bedrukken van textiel het maken van stempels, embossing en nog veel meer! Nog nooit met een snijplotter gewerkt? Dan vind je hier ook nog de basis principes van het werken met een snijplotter, vinyl en textiel. Leer meer en laat je inspireren door deze handige artikelen!

 
 

Sociale Media

 


Op onze Facebook pagina kan je altijd terecht! Wij helpen jou graag met vragen en problemen, je kan gewoon een chat met ons starten. We posten op Facebook ook belangrijke nieuwtjes, acties en leuke dingen die we gewoon even willen delen, volg ons om alles mee te krijgen! Daarnaast zijn wij ook actief in een aantal Facebook groepen zodat we altijd goed bereikbaar zijn en elkaar kunnen helpen met vragen!

 

 
 


Onze Pinterest staat vol met inspiratie! Zo hebben we verschillende borden over technieken als snijden, embossen, graveren, stickers maken en nog veel meer! Creaplot heeft ook borden voor feestdagen, denk daarbij aan Kerst, Sinterklaas, maar ook aan Moeder- en Koningsdag! Volg ons voor nieuwe ideetjes en technieken!

 

 
 


Op onze Instagram vind je mooie plaatjes van onze producten, workshops en wat er achter de schermen soms omgaat! Volg ons voor leuke acties en updates!