Over Creaplot

Creaplot is de online hobbywinkel die het mogelijk maakt om je creativiteit vorm te geven.

Creaplot is een dochteronderneming van het bedrijf SignSeen, dat al jarenlang aan de professionele markt levert. SignSeen levert alleen aan bedrijven, maar heeft deze online hobbywinkel geopend om ook voor particulieren het mogelijk te maken om met deze producten te werken.

Dus zo kun je ook met hoogwaardige producten werken en dat allemaal uit voorraad leverbaar.

Wij denken graag met je mee en zijn dan ook constant op zoek naar de nieuwe producten die jouw hobby nóg leuker en makkelijker maken. Kun je iets niet vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op.

Helaas is het nog niet mogelijk om bij ons af te halen, aangezien wij direct vanuit de groothandel versturen en geen winkel als zodanig hebben.

Creaplot kenmerkt zich door haar hoogwaardige producten, goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering. Zo heb je je bestelde producten al de volgende dag in huis, mits je voor 15:00 besteld en betaald.

Creaplot staat voor

 • Hoogwaardige producten
 • Snelle levering
 • Scherpe prijzen

Bestellen als bedrijf?

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons als bedrijf te bestellen. Maar bij grotere aantallen is het interessanter om direct bij de groothandel te bestellen.

Ga hiervoor naar de volgende website: SignSeen

Producten van Creaplot zelf verkopen?

Neem contact met ons op en vraag naar de dealer mogelijkheden die wij bieden (Hiervoor dien je wel een relevant bedrijf hebben).

Algemene voorwaarden

Als klant bij Creaplot ga je automatisch akkoord met de hieronder beschreven Algemene Voorwaarden en door plaatsing van een bestelling ga je een bindende betalingsovereenkomst aan met Creaplot BV.

Artikel 1. Toepasselijkheid

1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op:

- alle aanbiedingen en prijsopgaven van Creaplot BV, hierna “Creaplot”;

- alle bestellingen die jij, hierna "je" of "de opdrachtgever" genoemd, bij Creaplot verricht;

- alle overeenkomsten tussen Creaplot en de opdrachtgever.

1.2. Toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden afkomstig van de opdrachtgever, inkoopvoorwaarden daaronder begrepen, wordt uitdrukkelijk uitgesloten, tenzij Creaplot deze uitdrukkelijk en in door haar bepaalde mate aanvaard heeft.

Artikel 2. Totstandkoming van de overeenkomst

2.1. Alle door Creaplot gedane aanbiedingen en prijsopgaven zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven.
2.2. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat je per e-mail de orderbevestiging van Creaplot ontvangt, nadat je via de website een bestelling hebt geplaatst.

Artikel 3. Prijzen

3.1. Alle prijsopgaven van Creaplot en alle bedragen die door Creaplot aan de opdrachtgever in rekening worden gebracht, zijn in inclusief BTW en in Euro's, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld (onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en typfouten). Indien van toepassing, kun je de BTW op je aangifte omzetbelasting verrekenen.
3.2. Er wordt een bedrag van € 6,95 aan vrachtkosten in rekening gebracht, ongeacht het aantal artikelen.

Artikel 4. Levering en transport

4.1. Onze bestellingen worden verzonden via DPD Pakketservice en/of PostNL. Kleinere artikelen kunnen als briefpost verzonden worden. Levergebied: Nederland en België (Delivery area: The Netherlands & Belgium)

Artikel 5. Betaling

5.1. Betaling geschiedt per direct online bankieren (iDEAL/MisterCash), vooruitbetaling via je bank (per bankoverschijving of internetbankieren) of onder rembours.

- iDEAL is een Nederlands betaalsysteem en gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, SNS RegioBank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Met iDEAL kunnen online aankopen veilig en gemakkelijk in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen Nederlandse bank worden afgerekend. Internetbankierders kunnen direct gebruik maken van iDEAL, zonder zich daarvoor eerst te hoeven aanmelden. Na elke betaling met iDEAL verschijnt een bevestiging die eventueel afgedrukt kan worden. Ook binnen internetbankieren en op rekeningafschriften is elke betaling met iDEAL zichtbaar. Met iDEAL betalen is bij Creaplot gratis.

- MisterCash is Belgisch betaalsysteem, vergelijkbaar met iDEAL. MisterCash is een gezamlijk initiatief van de voormalige ASLK oftewel Fortis, BBL en de Kredietbank. Online aankopen kunnen veilig en gemakkelijk in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen Belgische bank worden afgerekend. Om voor het eerst gebruik te maken van MisterCash, dien je een aanvraag in te dienen bij je bank. Na elke betaling met MisterCash verschijnt een bevestiging die eventueel afgedrukt kan worden. Ook binnen internetbankieren en op rekeningafschriften is elke betaling met MisterCash zichtbaar. Met MisterCash betalen is bij Creaplot gratis.

- ‘’Vooruitbetaling” betekent dat de opdrachtgever, na het invoeren van de bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Creaplot. Dit kan via internetbankieren of per bankoverschrijving. Wanneer je voor deze betalingsoptie kiest, ontvang je een bevestigingsmail met alle benodigde informatie (inclusief de exacte betalingsgegevens van Creaplot en eventueel IBAN-nummer en BIC-code) om het verschuldigde totaalbedrag over te maken. Pas wanneer het bedrag daadwerkelijk is bijgeschreven op de rekening van Creaplot, zal je bestelling worden verzonden. Hiervan ontvangt je een verzendbevestiging. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze betaalwijze.

- Voor betaling onder rembours wordt een toeslag van € 6,00 gerekend. Betaling onder rembours houdt in dat je je bestelling contant en gepast betaalt aan de chauffeur van de pakketservice, ter plaatse van het bezorgadres. Pinnen bij betaling onder rembours is momenteel nog niet mogelijk. Het maximale bedrag voor rembours is € 100,00 (incl. BTW). Als je op het bezorgtijdstip niet thuis bent, wordt het pakket een tweede keer aangeboden op een ander aangegeven tijdstip. Indien je tijdens de tweede bezorgpoging weer niet thuis bent, ontvangt Creaplot hiervan een melding en wordt een nieuwe bezorgafspraak gemaakt. Je kunt eventueel ook afspreken dat je je pakket zelf afhaalt bij een afhaaldepot.

Belangrijk! In de betaalomschrijving dient altijd het klantnummer en het ordernummer van de bestelling vermeld te worden. Zodra de betaling ontvangen is, wordt dit per e-mail aan de opdrachtgever bevestigd.

Artikel 6. Herroepingsrecht, ruilen en retouren
6.1. Je hebt te allen tijde en zonder opgaaf van reden het recht de aankoop binnen 14 dagen na ontvangst ongedaan te maken of ontbinden. Vraag altijd eerst een retourformulier aan via [email protected], voordat je een artikel terugstuurt.
6.2. Artikelen die geruild of geretourneerd dienen te worden, moeten compleet zijn en in het oorspronkelijke, intacte verpakkingsmateriaal zitten. Als het artikel uitgepakt en/of gebruikt is, zal Creaplot het artikel niet terugnemen. Ook wanneer de verzegeling is verbroken, weigert Creaplot terugname van het artikel.

6.3. Artikelen die beschadigd zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.
6.4. Artikelen die speciaal op maat zijn gemaakt/gesneden, kunnen niet geretourneerd worden.
6.5. Verzegelde geopende artikelen zoals software, kunnen niet worden geretourneerd.


Artikel 7. Klachten en vragen

7.1. Voor klachten en vragen kun je terecht bij onze klantenservice (e-mail naar [email protected] of bel 085-4018709).
7.2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen of, indien de klacht geen betrekking heeft op de goederen zelf, binnen bekwame tijd nadat het feit waarover de opdrachtgever een klacht heeft zich heeft voorgedaan, volledig en duidelijk omschreven gemeld te worden.
7.3. Creaplot beantwoordt klachten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen een termijn van 14 kalenderdagen gerekend vanaf de ontvangstdatum. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, zal Creaplot binnen de termijn van zeven kalenderdagen antwoorden met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de opdrachtgever een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Artikel 8. Aansprakelijkheid en garanties
8.1. Afbeeldingen en omschrijvingen van artikelen kunnen afwijken van het geleverde exemplaar. Aan dit verschil kunnen geen rechten worden ontleend.

8.2. Creaplot sluit iedere aansprakelijkheid uit voor schade ten gevolge van verlies van data die op de bij Creaplot bestelde dragers opgeslagen is. Dit betekent dat je er zelf voor dient te zorgen dat je een back-up van je data maakt, of andere maatregelen treft om verlies van data te voorkomen.
8.3. Creaplot sluit iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit, of verband houdt met enige tekortkoming in de nakoming van een overeenkomst, met uitzondering van aansprakelijkheid voor directe schade veroorzaakt door opzet of grove schuld van Creaplot zelf of door Creaplot ingeschakelde derden.
8.4. Mocht, onverminderd het in de vorige leden bepaalde, enige aansprakelijkheid van Creaplot worden aangenomen, dan is deze schade beperkt tot de netto factuurwaarde van de door Creaplot geleverde goederen.
8.5. Creaplot biedt twee jaar garantie op fabricagefouten. Dit betekent dat een artikel minstens twee jaar naar behoren moet functioneren, wanneer het volgens de gebruiksaanwijzing gehanteerd wordt. Wanneer je artikel kapot gaat binnen de garantietermijn, bepalen wij je recht op garantie op basis van de inname van het product. Indien het artikel eerder gerepareerd is door een derde partij, weigert Creaplot productgarantie te verschaffen.

Ons assortiment

Een compleet assortiment aan producten die jouw hobby nóg leuker en makkelijker maken.

Buiten de vele materialen die wij al leveren, kunnen de machines nog voor vele andere toepassingen worden gebruik. Wij hebben een applicatie pagina voor je gemaakt waar je inspiratie kan opdoen.

Een greep uit ons assortiment

 • Snijplotters
 • ScanNCut snijplotters
 • Transferpersen
 • Snijplotter mesjes
 • ScanNCut Accessoires
 • Zelfklevende folies
 • Textielfolies
 • Sublimatie artikelen
 • Stempel producten
 • Rhinestones

 • Wij denken graag met je mee en zijn dan ook constant op zoek naar nieuwe producten die jouw hobby nóg leuker en makkelijker maken. Kun je iets niet vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op.