Wat kun je allemaal met een Brother ScanNcut plotter?

Welkom op de informatiepagina van onze Brother ScanNcut snijplotter accessoires. Op deze pagina zullen we uitleg geven over al onze accessoires voor de Brother ScanNcut. Was je op zoek naar de accessoires in de winkel? Die vind je hier !

Op de informatiepagina van de Brother ScanNcut snijplotters heb je al kunnen lezen dat deze plotters ontzettend gemakkelijk te bedienen zijn. En dat je gemakkelijk afbeeldingen kunt inscannen, tekenen en snijden uit vele verschillende materialen. Om zo prachtige ontwerpen op kleding te drukken en supergave stickers te maken voor op ramen en muren!

Maar met ons brede assortiment aan accessoires kun je nog veel meer uit je plotter halen! Wist jij dat je plotter ook kan embossen, graveren? Of dat je met behulp van jouw snijplotter stickers en stempels kan maken! Het ontwerpen en maken van prachtige kaarten met folie is met jouw snijplotter ook zo gepiept.

Daarnaast hebben we nog allerlei handige accessoires zoals snijmatten, mesjes, houders voor zowel mesjes als stiften en een hele verzamelingen aan prachtige voorgeprogrammeerde patronen.

Kan ik jullie materialen ook voor andere snijplotters gebruiken?

Jazeker. Onze diverse materialen kunnen bijvoorbeeld ook voor jouw Shilhouette Cameo, Cricut of andere snijplotter worden gebruik. De mesjes en verbruiksartikelen zijn natuurlijk wel anders, maar stickerfolie en textielfolies gebruiken is geen probleem.

Verbruiksartikelen Brother ScanNCut

Bij je Brother ScanNCut snijplotter wordt altijd een standaard snijmat en een standaard mesje geleverd. Dit zijn verbruiksartikelen en zullen weleens vervangen moeten worden. Daarnaast bieden de verschillende plakkrachten, type mesjes, de mogelijkheden om ook andere materialen te snijden die je gewend bent. Wij hebben alle verbruiksartikelen voor de Brother ScanNCut snijplotters voor jou uitgelicht, met de mogelijkheid om door te klikken voor meer informatie over hoe kies je het juiste product of hoe verwissel je een mesje.

 

Snijmatten

Brother ScanNCut Accessoires

Gebruik deze snijmatten voor het doorvoeren van jouw materiaal, in de Brother ScanNCut snijplotter. Lees snel verder om te kijken welke snijmat je nodig hebt voor jouw applicatie. 

lees meer

Mesjes

Brother ScanNCut Accessoires

Onze ScanNCut plotters maken gebruik van mesjes om jouw patronen uit het materiaal te kunnen snijden. Welk mesje heb je nodig en wanneer vervang je een snijplotter mesje?

> lees meer

 

Stiften

Brother ScanNCut Accessoires

De Brother ScanNCut kan niet alleen snijden maar ook tekenen! De speciale stiften van brother kun je met behulp van de stifthouder gemakkelijk in de machine plaatsen.

> lees meer

Meshouders

Brother ScanNCut Accessoires

Brother heeft een aantal houders ontwikkeld waarmee de mesjes en stiften gemakkelijk zijn te bevestigen in de machine. Wanneer gebruik je welke houder?

> lees meer


Accessoires Brother ScanNCut

Buiten het snijden van stickerfolie en textielfolie, kun je nog veel meer met jou Brother ScanNCut snijplotter. Brother heeft daarom leuke accessoires toegevoegd, speciaal voor jouw snijplotter. Door op de afbeelding van de accessoires te klikken kom je op onze inspiratiepagina terecht, waar je meer informatie over de werking kunt lezen.


Brother ScanNCut Accessoires

Embossing

Embossing, een van de leukste Brother ScanNCut accessoires. Embossing is een techniek waarbij je jouw patroon in reliëf kunt drukken in papier of speciale metaalfolies. Met de volledige kit van Brother, kun je zowel lijn embossen als gebied embossen. Met embossing kun je bijvoorbeeld op een creatieve en originele manier kaarten te maken, leuk voor de feestdagen! 

Klik hier voor meer inspiratie en de mogelijkheden


Printbare stickerkit

Met de printbare stickerkit kun je zelfs een logo/ontwerp/foto met meerdere kleuren bedrukken op jouw stof.  Door de Brother ScanNCut snijplotter te gebruiken, heb je ook totaal geen last van randen, aangezien je de geprinte afbeelding direct kan uitsnijden. Je hebt alleen nog maar een inkjet printer nodig en je kunt direct aan de slag met deze kit. 

Klik hier voor meer inspiratie en mogelijkheden

Brother ScanNCut Accessoires

Brother ScanNCut Accessoires

Rhinestones

Rhinestones zijn de manier om op een leuke creatieve manier glans en glitter toe te voegen aan jouw ontwerp. Rhinestones zijn kleine glimmende steentjes die je met behulp van de ScanNCut plotter in prachtige patronen kan bedrukken op jouw ontwerp. Je zou bijvoorbeeld rhinestones kunnen bedrukken op een t-shirt of tas, maar ook op prachtige kaarten voor de komende feestdagen. 

Klik hier voor meer inspiratie en mogelijkheden


Sjabloon

Snij je ontwerp uit deze sjabloonfolie en haal de binnenkant uit het ontwerp. Hierdoor creeër je een mal, die je kunt gebruiken voor o.a. het sjabloneren en airbrushen. Onze folie is een goedkoper alternatief voor de Brother folies.

Ga naar de Sjabloonfolie!

Zelfklevende sjabloonfolie

Brother ScanNCut Accessoires

Stempelen

Maak je eigen stempels met de Brother ScanNCut plotters. Zelf stempels maken is met de ScanNCut plotter ontzettend gemakkelijk. Jouw eigen huisgemaakte stempels zijn erg leuk voor het maken van bijvoorbeeld kaarten en scrabbooks.

Klik hier voor meer inspiratie en de mogelijkheden


Stof verstevigen

Stofversteviging gebruik je wanneer de snijmat de stof niet voldoende op zijn plek kan houden. De stofversteviging die we bieden is een plakkend vel dat achter de stof wordt geplakt voor het snijden. Dit vel zorgt ervoor dat de stof netjes op zijn plek blijft en dat de sneden dus op de juiste plek worden gemaakt.

Klik hier voor meer inspiratie en de mogelijkheden

Brother ScanNCut Accessoires

Brother ScanNCut Accessoires

USB Patronen

De Designers van Brother hebben een aantal patronen en vormen voor jouw ontwerpen! Gebruik deze patronen gemakkelijk door de USB- stick direct in jouw plotter te steken. Er zijn prachtige patronen verkrijgbaar voor het quilten, home decoratie, papieren modellen en nog veel meer. Vul jouw collectie gemakkelijk aan met deze Brother ScanNCut accessoires. 

 Klik hier voor meer inspiratie en de mogelijkheden


Graveerkit

Het is vanaf nu ook mogelijk om te graveren met de Brother ScanNCut snijplotters! Met de Graveerkit (ontwikkeld door Creaplot.nl) graveert u de mooiste designs in aluminium plaatjes, dogtags en meer.

Bekijk de producten!


Starterskits

Een hele goede en gemakkelijke manier om te beginnen met jouw Brother ScanNCut snijplotter is om een van de starterskits te gebruiken. Hierover hebben wij een superhandige blog geschreven waar alle beschikbare starterskits even op een rijtje zijn gezet. 

Ga direct naar het blog!


Geïnspireerd? Snel naar de winkel en ga zelf aan de slag!