Mooiste creaties voor de Dag van het Gezin!

 

Dag van het Gezin!


De Dag van het Gezin is een dag die ieder jaar op 15 mei georganiseerd wordt. Deze dag werd in 1993 in het leven geroepen door de Verenigde Naties en draagt het belang uit dat de internationale gemeenschap aan families hecht! Eigenlijk is het dus een dag die iedereen een kans biedt om bewustzijn te creëren voor alle zaken die te maken hebben met het gezin.

Hierbij is dus aandacht voor gezinnen en families en de kennis op sociaal, economisch en demografisch gebied dat hen beïnvloed. Het thema van deze dag is dit jaar Familie en Klimaat Actie: Focus op SDG 13. Grote doelen die de SDG 13 stelt hebben te maken met onderwijs over klimaatverandering en onze impact op het klimaat, maar ook over hoe wij rekening kunnen houden met het klimaat door middel van strategieën en planning!

Mooiste creaties voor de Dag van het Gezin!


Omdat de Dag van het Gezin zo'n mooi concept is vroegen wij ons op Facebook af of jij wel eens iets moois voor je familie hebt gemaakt. Er zijn een heleboel mooie inzendingen binnengekomen, van tassen tot shirts en babydoekjes! Alle ontwerpen waren super origineel en leuk bedacht! Er zijn uiteindelijk drie winnaars uitgekomen, hoewel alle inzendingen heel gaaf waren, zijn dit onze favorietjes!

Iedereen super bedankt voor het meedoen, het was supergaaf om al jullie prachtige creaties te zien :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *