Paasideetjes en gratis SVG’tjes!

Pasen-svg-preview
 

Paasideetjes


Wil jij leuke nieuwe ideetjes opdoen voor Pasen? Met de Brother ScanNCut snijplotters zijn er superveel mogelijkheden om Pasen nog leuker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld mooie kaarten, doosjes, haarbanden en slingers maken. Om je van nog meer ideeën te voorzien hebben we een speciaal Pinterest bord voor Pasen aangemaakt! Naast deze Pinterest pagina hebben we ook twee Canvasprojecten toegevoegd aan de Canvas Project pagina. Hier kun je leren hoe je Paaseitjes snel en makkelijk versiert en hoe je een leuke Konijn haarband maakt. Superleuk voor de Paasdagen, maar natuurlijk ook tof voor bij de verkleedkleding!

Gratis SVG'tjes


Om met Pasen ook wat weg te geven hebben wij een aantal gratis SVG'tjes gemaakt! Twee bestanden voor bijvoorbeeld kaarten één bestandje met oortjes, een mondje, strikje, pootjes en tanden zodat je deze zelf op kan plakken waar je wil. Bijvoorbeeld op de eitjes of de borden, maar ook heel goed te combineren met de andere SVG'tjes! We hebben voor het Paasdiner ook een mooie servethouder gemaakt. Deze kan je helemaal zelf versieren, misschien met onze andere SVG'tje, maar je kan er ook zelf op tekenen natuurlijk, leuk om samen met de kinderen te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *