3 leuke DIY ideeën voor Moederdag!

Alle-moederdag-svg
 

3 leuke DIY ideeën voor Moederdag!


Toen je nog op school zat was het een hele happening, Moederdag! Gezellig met je mede klasgenoten een prachtig cadeautje in elkaar knutselen. Wanneer het af was het cadeau mee naar huis smokkelen om vervolgens Moeder ermee te verassen op de dag zelf! Zelfgemaakte Moederdag cadeaus blijven mooi, en daarom heeft Creaplot een blog met 3 leuke DIY ideeën voor Moederdag!

Label-Moederdag

1. Label voor een bloeiend cadeautje


Geef je moeder een plantje of bloemen cadeau! Misschien denk je dat is toch niet heel origineel, maar niets is minder waar. Maak een bosje bloemen of een plantje extra speciaal met je eigen labels! Wij hebben alvast twee labels in het pakketje met gratis Moederdag SVG'tjes gestopt zodat je meteen aan de slag kunt! In de Canvas Workspace zijn ook hele mooie label patronen te vinden als je toch liever iets anders hebt.

Laad het patroon in je machine en snij het label. Laat vervolgens jouw creativiteit los op het label! Je kunt vormen of tekst uit het label snijden of deze juist versieren met een persoonlijk bericht. Onze labels komen met 'Thanks for helping me grow' en 'Ik hou van jou', je kan eventueel op de achterkant nog een berichtje schrijven. Geen net handschrift? Geen probleem, gebruik gewoon je Stiften en Stifthouder om de tekst op je label te schrijven! Je kan natuurlijk ook je eigen pennen in de Universele Penhouder gebruiken.

Moederdag-krijtfolie

2. Spiegel- of fotohart in een krijtbord!


Maak voor jouw moeder een leuk gepersonaliseerd krijtbordje! Gebruik een spiegel die je nog hebt liggen, of koop een nieuwe in de winkel. Neem een stuk Zelfklevende Schoolbordfolie en snij hier een vorm uit groot genoeg om je gezicht in te kunnen zien. Plak vervolgens de stickerfolie netjes over de spiegel en schrijf er met krijtjes gepersonaliseerde berichtjes op! Superleuk, maar ook handig om bijvoorbeeld in de keuken te hangen en de boodschappen op te schrijven.

Moederdag-kaarten

3. Zelfgemaakte Moederdagkaart!


Bij een cadeautje hoort natuurlijk een kaart, en niets is mooier dan een zelfgemaakte kaart! Om het makkelijk te maken hebben wij vast twee leuke ideeën in het mapje met gratis SVG'tjes gezet. Met je eigen kaarten kun je pas echt laten zien hoeveel je om iemand geeft. Voor het maken van kaarten is het dan ook superleuk om meerdere technieken te mixen. Zo kun je kaarten diepte geven door ze te embossen, of de tekst met goudkleurige folie op de kaart schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *