Nieuwe Producten voor de Brother ScanNCut!

Brother ScanNCut SDX900 de nieuwe snijplotter! 2020

Brother ScanNCut SDX900 de nieuwe snijplotter! 2020

 

Vandaag heeft Brother een hoop nieuwe producten gelanceerd voor de ScanNCut Snijplotters. Denk hierbij aan de nieuwe ScanNCut SDX900 snijplotter, een speciaal mes voor het snijden van vinyl en flexfolie, heel veel nieuwe patronen, een nieuwe trolley, een print & cut functie en een handige plugin voor mensen die met adobe illustrator werken! Hieronder alle nieuwe producten op een rij:

De Brother ScanNCut SDX900

De SDX900 is het nieuwste model van de Brother ScanNCut series. Nu uitgerust met dezelfde technologieën als de luxere SDX1200. Deze machine is ideaal voor iedereen die gemakkelijk kleding wilt bedrukken, stickers wilt maken of allerlei verschillende materialen wilt gaan snijden zoals karton, foam, leder, balsahout en nog veel meer!

Meer informatie over de SDX900 vindt je hier!

 
 

Special mes voor vinyl en flexfolie!

Een nieuw automatisch mes voor het snijden van vinyl en flex met de Brother ScanNCut SDX snijplotters. Dit mesje zorgt ervoor dat je tot hele kleine details kunt snijden met jouw SDX snijplotter. Daarnaast wordt het mesje geleverd met extra snijpatronen en nieuwe functies voor het snijden van hele grote designs (groter dan de mat). Het vinyl setje is verkrijgbaar als standaard of als Dinsey versie (+ 34 Disney patronen!)

Meer informatie over het nieuwe mes vind je hier!

 
 
 
 

Print & Cut zonder scannen!

Op veler verzoek is het nu ook mogelijk om Print & Cut te snijden met de Brother ScanNCut snijplotters! Print gemakkelijk snijtekens mee met jouw ontwerp, de snijplotter weet dan precies waar hij moet snijden.

Meer informatie over Print & Cut vind je hier!

 

Plugin Adobe Illustrator!

Direct vanuit Adobe Illustrator de ScanNCut snijplotter aansturen! Let op! Alleen voor SDX snijplotters.

Meer informatie over de Adobe Illustrator plugin vind je hier!

 

Meer informatie?

Neem dan gerust even contact met ons op!

4 Comments

  1. Meryem schreef:

    Hoe kan in deze spullen bestellen en wat kost het?

  2. Lubette De boer schreef:

    Hoi, ik heb hem net binnen maar hoe kan ik de naam overplaatsen op een tas zodat de naam in 1 rij staat en ik niet sticker voor sticker moet overplaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *