Nieuw! Calortrans Turbo Flex

Kleuren Turbo Flex Calortrans
 

Nieuwe Calortrans flexfolie!


Een nieuwe Turbo Flex folie met enorm veel mogelijkheden. Dit is dé folie voor al jouw projecten, met een aantal gave eigenschappen. De Calortrans folie is supermakkelijk te positioneren en sneller te pellen dan andere flexfolies door de zelfklevende backing van deze flex. De folie is te snijden met ieder merk snijplotter, denk aan de Brother ScanNCut, Silhouette Cameo, Cricut, GCC en ga zo maar door!

Naast het snelle positioneren en pellen is deze folie ook met persen enorm snel. Waar andere folies soms wel 20 seconden moeten persen, is deze flexfolie klaar in 3 seconden! De flex blijft heel goed zitten en is zelfs tot 60°C wasbaar. Ze zijn dan ook goed over elkaar heen te persen, superhandig wanneer je met meerdere kleuren aan het werk bent. En kleuren zijn er genoeg, op het moment zijn er 29 kleuren beschikbaar, en binnenkort komen er nóg 38 nieuwe kleuren bij! Er is dus genoeg te kiezen qua kleuren!

Nóg een voordeel van de nieuwe Calortrans flex is dat het op bijna iedere textielsoort te gebruiken is. Zo kun je het gebruiken op katoen, polyester, nylon en leder. De instructies staan netjes bij de beschrijving van de folies.

Naast al deze geweldige voordelen is het ook zo dat deze folie simpelweg goedkoper is dan andere folies. Vanaf €1.15 kun jij bezig met deze nieuwe flex!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *