Highlight – Glow in the dark folies voor kleding en stickers!

Glow in the dark
 

Glow in the dark mogelijkheden


Glow in the dark folies en hun mogelijkheden, alles in deze highlight! De glow in the dark folies zijn verkrijgbaar in zowel textiel- als vinylfolie. Dat betekent dat je ze kan gebruiken voor enorm veel dingen. Denk aan pyjama truitjes voor kinderen, maar ook stickers voor op lichtknoppen om ze in het donker beter te vinden. Je zou er zelfs belettering voor je winkelraam van kunnen maken om deze zo in het donker op te laten lichten.

GLow-in-the-dark-vinyl-stickerfolie-creaplot

Glow in the dark vinyl


De glow in the dark stickerfolie is ideaal voor het decoreren van ramen, muren en misschien zelfs wel het plafond! Dieren en sterren die oplichten in het donker voor de kinderkamer of vuurvliegjes in de woonkamer, een originele sfeermaker.

Wanneer je deze folie gaat snijden werkt dat eigenlijk net als alle andere vinylfolies. Je snijdt met je ScanNCut snijplotter de gewenste vorm uit jouw vinyl met een standaard mesje. Daarbij snij je niet door de achterkant van de folie heen. Een testje kan helpen bij het vinden van de juiste instellingen. Vervolgens verwijder je het overige materiaal wat je straks niet op wil plakken. Als je een sticker hebt die uit meerdere losse delen bestaat is het handig om Highlight – Glow in the dark folies voor kleding en stickers!Met applicatietape kan je gesneden teksten makkelijk overzetten op de gewenste ondergrondapplicatietape te gebruiken voor het aanbrengen van je sticker. Breng deze applicatietape aan op je ontwerp, strijk deze goed glad en laat de folie zo een minuutje rusten. Ondertussen kan je even een doekje pakken om de ondergrond waarop je de sticker gaat plakken schoon te maken. Wanneer dat klaar is kan je de sticker met applicatietape en al opplakken, strijk het vinyl goed glad, gebruik eventueel een Spatel te gebruiken voor vinyl aanbrengen,Spatel voor vinyl, voorkom bubbeltjes en onregelmatighedenspatel voor vinyl . Trek als alles netjes gladgestreken is de backing voorzichtig los in een vloeiende beweging. Zo simpel is het!

Highlight – Glow in the dark folies voor kleding en stickers!


Glow in the dark textielfolie


Glow in the dark textielfolie is supergaaf voor het ontwerpen van jouw originele kleding. Denk bijvoorbeeld aan slaapfeestjes en uitjes in het donker. De folie is heel geschikt voor katoen en polyester, en is makkelijk te verwerken.

Snij jouw ontwerp uit de folie en haal de overtollige folie, die je niet op je materiaal wil drukken weg. Om het makkelijker te maken voor jezelf kan je een Highlight – Glow in the dark folies voor kleding en stickers!Pel met je pelhaak makkelijk kleine stukjes wegpelhaak gebruiken. Stel de temperatuur bij de glow in the dark textielfolie in op 150 graden Celsius. Druk het te bedrukken materiaal een paar seconden voor, positioneer de folie met de backing naar boven op je materiaal en druk de pers met medium druk twaalf seconden dicht. Om je pers, het materiaal en de folie te beschermen tegen de hitte is het handig om een Highlight – Glow in the dark folies voor kleding en stickers!Bescherm je pers, het materiaal en de folie met een teflon sheetteflon sheet te gebruiken bij het persen. Deze folie is tot 40 graden wasbaar, het is wel belangrijk dat je het materiaal niet binnen 24 uur wast zodat het goed kan hechten.Vragen?


Heb je meer vragen over de verschillende textielfolies? Bezoek ons blog, met handige informatietabel!

Voor andere vragen kan je ons altijd bereiken via de mail, telefoon en Facebook pagina, onze klantenservice staat altijd voor je klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *