Hartweek en gratis hart SVG’tjes!

shirt-met-hartweek-hart
 

Hartweek


Deze week, van 7 tot en met 13 april is het Hartweek. In deze week zijn de collectes voor de Hartstichting, een organisatie die hart- en vaatziekten eerder wil opsporen en behandelen. Ze doen onderzoek en geven voorlichtingen. Zo kun je leren om een ander of jezelf te helpen!

De Hartstichting bestaat al sinds 1964. In die tijd is het sterftecijfer van één op de twee Nederlanders teruggelopen naar één op de vier Nederlanders¹. Hoewel dat een grote vooruitgang is, zien we het nog steeds erg vaak gebeuren. De meeste mensen krijgen er in hun leven dus op de een of andere manier wel eens mee in aanraking.

Hoe kun jij helpen?


Je kunt de Hartstichting steunen door deze week wat kleingeld in de collectebus te doen of online te doneren. Je kunt zelf via de Hartstichting een donatiepagina opstarten om zo geld in te zamelen met vrienden en familie.

Maak hart- en vaatziektes een onderwerp. Zet mensen aan tot gesprekken, doe het bijvoorbeeld door een hartje op je kleding te dragen, of misschien een keer een kaartje te sturen. Speciaal voor de hartweek heeft Creaplot een aantal gratis hart SVG'tjes gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *