Dag van de Grap, gratis grapjas SVG’tjes!

 

Dag van de Grap


Het is vandaag 1 april, de dag van de grap. Vandaag let iedereen natuurlijk extra goed op om niet beetgenomen te worden, want dat gebeurt nogal is. Ook in onze 1 april geschiedenis hebben grote namen het hele volk voor de gek gehouden.

  • 1960 Het Nederlands Journaal meldt dat de toren van Pisa is omgevallen

  • 1973 De Gazet van Antwerpen meldt dat de dierentuin vol is en een aantal diertjes wil weggeven aan de lezers

  • 1983 Het jeugdjournaal maakt de invoering van belasting op zakgeld bekend

  • 1997In Sydney wordt verteld dat er kangoeroes in het centrum vrijgelaten worden om meer toeristen te trekken

  • 2005Dierenpark Emmen meldt de geboorte van een geblokte zebra

  • 2019Creaplot geeft grapjes een nieuw jasje

 
 
gratis-svg-grapjasjes
gratis-svg-grapjas

Gratis grapjas SVG'tjes


Wees dus op je hoede, want een grap zit in een klein hoekje! Wil je toch meedoen met de 1 april gekte, dan hebben wij een aantal leuke SVG'tjes voor je! Deze jasjes zijn perfect voor grapjes en raadsels, vandaar de naam grapjasjes. Je kan de patronen zo vouwen dat je op de achterkant een raadseltje kan schrijven en aan de binnenkant van je jasje het antwoord! Zelf hebben wij dat hier gedaan met de Brother ScanNCut tekenfunctie. De stifthouder en de stiften zitten waarschijnlijk bij je apparaat, maar is dat niet zo kan je ze gewoon hier in de winkel kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *