Valentijns patroontjes en Cadeautje van ons!

 

Valentijns kaartjes!


Het is weer Valentijnsdag! Dat is natuurlijk de dag waarop geliefden elkaar net een beetje extra aandacht geven. Dit gebeurt al heel lang, de oudste Valentijnskaart die nog intact is, komt uit het jaar 1400! Cadeautjes, bloemen en kaartjes raken dus nooit uit de mode. Wij hebben speciaal voor jou een aantal leuke gratis snijbestanden gemaakt. Mooi om zo met Valentijn iemand te verrassen, maar uiteraard ook heel leuk voor de rest van het jaar!

Klik hier om de templates te downloaden

 
 

Cadeautje van ons!


En aangezien het ook wel een beetje de dag van de cadeautjes is, geven wij ook graag iets weg. We hebben nog een aantal licht beschadigde vellen fel rode flock folie. Het is natuurlijk zonde om die weg te gooien, dus vandaag krijg je bij jouw bestelling een gratis vel van 30x50 cm (t.w.v €4,75)! Hiervoor hoef je alleen even in het opmerkingsveld de tekst ‘love’ neer te zetten.

Let op! OP = OP dus wees er snel bij!

Ga direct naar de winkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *