Highlight – Pers Accessoires wat heb je allemaal nodig bij een transferpers

pers-accessoires
 

Transferpers accessoires


Meer leren over de benodigdheden bij een transferpers? Kleding perfect bedrukken met de Teflon Pillows en Sheet is een eitje. Problemen met knoopjes, ritsen en naden zijn makkelijk te voorkomen met de Teflon pillows en van verkleuring aan het materiaal en beschadigingen aan de pers zijn geen sprake meer met de Teflon Sheet. Lees in dit blog meer over deze gave accessoires!

Wat is een transferpers?


Een transferpers gebruik je bij het bedrukken van materialen met textielfolies. Textielfolie breng je over op materialen met behulp van warmte en druk. Hoewel sommige mensen dit met een strijkijzer doen is het bij grotere projecten, of wanneer je vaker materialen bedrukt, makkelijker en sneller om een transferpers te gebruiken.

Er zijn verschillende soorten transferpersen, Creaplot verkoopt er wel vier! De Hobbycraft, CT3838, Pettenpers en de Mokkenpers.

Teflon pillows

Teflon Pillows voor oneffenheden!


Bij het bedrukken van materialen is het belangrijk dat de druk overal op de opdruk gelijk is. Knoopjes en naden kunnen deze gelijke druk belemmeren. Om dit tegen te gaan zijn er Teflon Pillows!

De Pillows zijn kussentjes die je in de te bedrukken kleding legt. De knoopjes en naden zinken als het ware in het kussen zodat de druk gelijk blijft. Deze Pillows gebruik je bij ritsen, knopen, naden en andere lichte oneffenheden.

De Teflon Pillows zijn er in vier maten, allemaal geschikt voor een ander doel, vind het Teflon Pillow voor jouw projecten!

  • 13×46 kan je gebruiken bij het persen van broekspijpen en mouwen
  • 16×20 is perfect voor rompertjes en kleine t-shirts voor kinderen
  • 25×25 is voor normale kleding zoals t-shirts, truien, vesten etc
  • 51×41 is voor kleding met grote maten of grote stukken stof

Teflon cover sheet

Teflon Sheet voor bescherming!


De Teflon Sheet is een dunne hittebestendige folie die je tussen je ontwerp en het hitte-element van de pers plaatst. Je gebruikt de folie bij het drukken van de kleding. Dit Sheet beschermt de kleding tegen de hitte en de pers tegen de opdruk. Wanneer geen Sheet gebruikt wordt kan dat als gevolg hebben dat het hitte-element vies wordt of dat het materiaal dat je bedrukt verkleurd.

Vragen?


Heb je toch nog vragen over deze accessoires? Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de mail, telefoon en Facebook pagina!

2 Comments

  1. Eefje b schreef:

    Duidelijk bericht! Nu weet ik wat ik moet bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *