No-Cut No-Peel flex

No-Cut No-Peel flex

No-Cut No-Peel: Het nieuwe textiel bedrukken!

Benodigdheden: Laser printer, Transferpers, A folie, B folie.

Textiel bedrukken tot in de kleinste details en dat zonder te snijden of te pellen! Deze revolutionaire techniek werkt met twee folies een A-folie en een B-folie. De A-folie is wat uiteindelijk de kleur gaat geven aan de opdruk. Deze is er in achttien prachtige kleuren waaronder neon en metallic. De B-folie is een lijmlaag die ervoor zorgt dat het ontwerp op het shirt blijft zitten.

Hoe werkt het?

Je print met de (led) laser printer zwart op de achterkant van de A-folie. Vervolgens pers je de A-folie op de B-folie. Om deze lijmlaag goed over te zetten moet je een vilte mat op de bodemplaat van de pers plaatsen. Verwarm deze eerst goed voor. De lijmlaag wordt alleen overgezet op het ontwerp dat zwart geprint is op de A-folie. Vervolgens kun je de A-folie op het shirt persen.

Compleet Start pakket

Nog geen laserprinter in huis? We hebben voor jouw een mooi startpakket samengesteld waarmee je direct aan de slag kunt gaan met deze gave techniek! In het pakket zit:

  • Oki (led) laser printer
  • Calortrans CT3838 Transferpers
  • Forever No-Cut No-Peel Starterskit
  • Vilten mat
  • Handleiding voor het gehele process

Al een laserprinter of transferpers in huis? Vraag dan naar een op maat gemaakte aanbieding.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *