Crea Weekend Voorjaar 2017

Creaweekend Gorichem 2017

Creaweekend Gorichem 2017

 

Afgelopen weekeinde stonden wij met onze machines en materialen op het Crea Weekend in Gorichem. Alhoewel de drukte wat tegenviel volgens ervare standhouders, hadden we ontzettend veel interesse voor onze folies maar bovenal natuurlijk voor de Brother ScanNCut machines! Interesse kwam van mensen die al een machine hadden en benieuwd waren naar nieuwe mogelijkheden zoals het werken met rhinestones of het gave nieuwe foiltransfer. Maar ook mensen met een Silhouette Cameo die op zoek waren naar materialen, vervanging of een transferpers voor het bedrukken van textiel.

Winactie: Win een Brother ScanNCut CM300 T.W.V. €299,-!

Tijdens het Crea Weekend zijn we gestart met een leuke winactie. Je kunt namelijk een ScanNCut CM300 winnen! Nu willen we ook de mensen die niet op het Crea Weekend waren de kans geven om de machine te winnen. Het enige wat je hoeft te doen is je naam en e-mail adres in te vullen op creaplot.nl/winactie. Je krijgt dan via de e-mail een vragenlijst toegestuurd. Vul je deze aandachtig in, dan maak je kans op de gratis Brother ScanNCut CM300! De actievoorwaarden vind je hier.

Jouw e-mail adres zal uitsluitend worden gebruikt voor het versturen van de vragenlijst. Dus je ontvangt geen spam.  

Verhalen

In het kader van creatief met een snijplotter hebben we een heleboel verhalen gehoord. Zo gebruikt de een de snijplotter puur voor de hobby waar de andere een zakcentje bijverdient met het bedrukken van t-shirts of het maken van 3d kaarten. Een mevrouw liet op haar telefoon prachtige quiltwerken zien de ze in combinatie met haar borduurmachine had gemaakt. Een andere mevrouw die niet meer genoeg kracht in haar hand had om knipkaarten uit te knippen, gebruikte de gemakkelijke scan functie van de Brother om in twee simpele stappen de vormpjes uit te snijden. Een derde mevrouw gebruikte de machine voor het maken van prachtige 3d doosjes in combinatie met embossing. Ik hoor je denken; waren er alleen maar vrouwen? Alhoewel  de beurs voornamelijk bezocht was door vrouwelijk schoon, was er ook nog de sporadische verdwaalde man te vinden. Zo gebruikte de een de ScanNCut voor het maken van sjablonen waar een ander prachtige stickers maakte voor het “pimpen” van auto's en ramen.

Kortom het was een gezellige beurs waar ook wij een hoop geleerd hebben over de meest creatieve toepassingen van een snijplotter.

Michiel, Klantenservice creaplot

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *