CanvasWorkspace werkzaamheden van 20 t/m 23 april 2019!

 

CanvasWorkspace Online onderhoud!


Brother is altijd hard bezig om alles voor jullie up-to-date te houden, zo ook nu. In april gaat Brother groot onderhoud aan de servers uitvoeren. Brother gebruikt servers om alle gegevens, data en programma's in op te slaan. Wanneer de servers in onderhoud zijn betekent dat dus dat ze jouw gegevens zo lang even niet naar boven kunnen halen. Dat zorgt ervoor dat de online versie van CanvasWorkspace van 20 tot en met 23 april 2019 niet beschikbaar is!

De CanvasWorkspace Online link zal niet bereikbaar zijn en dat betekent dat je niet in kan loggen wanneer de optie 'Aangemeld blijven' niet is geactiveerd. Het advies is dus ook om deze optie gedurende 20 tot en met 23 april wel aan te zetten. Dat kan heel simpel!

 
 


Wanneer je tijdens die 20 tot en met 23 april inlogt met 'Aangemeld blijven' geactiveerd zullen de gratis Canvas projecten niet te zien zijn. De reden hiervoor is dus dat de servers in onderhoud zitten en die gegevens niet op kunnen halen.

Mede daarom is het ook niet mogelijk om bestanden via de Cloud op te halen of te verzenden.

We hopen dat de overlast voor jou tot een minimum blijft en voor eventuele vragen zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar via de mail, telefoon, of Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *