Warmetruiendag!! Doe jij ook mee?

 

Wat is het nou eigenlijk?


Onder het motto verwarm jezelf, niet de wereld organiseert Klimaatverbond Nederland al dertien jaar lang de Warmetruiendag. De naam zegt het al, iedereen trekt op Warmetruiendag een warme trui aan.

Met zo’n warme trui kan de verwarming natuurlijk weer iets minder warm. Als wij Nederlanders namelijk elke dag de verwarming éen graadje lager zouden zetten, besparen wij het jaarverbruik van een grote stad als Amsterdam zo bij elkaar! Samen besparen we meer dan we denken, en het is goed om daar op zo een manier een keertje bij stil te staan.

 

Mee doen? Dat kan hier


Hier bij Creaplot willen we ook een dikke trui aan doen. Hiervoor zoeken we natuurlijk een aantal mooie truien om deze op onze website te kunnen showen. Heb jij wel eens een prachtige trui gemaakt? Stuur dan je naam en een foto van de trui naar [email protected] of laat een reactie met een foto van de trui achter op onze Facebook post.

Facebook

De drie mooiste ontwerpen komen mét naam bij ons op de site te staan! Heb je nog geen trui gemaakt? Maak je geen zorgen, je hebt nog tot en met Vrijdag om een meesterwerkje neer te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *