Bij deze presenteren wij jou de nieuwe versie van Sure Cuts A Lot: SCAL5.
Dit is natuurlijk mooi nieuws, maar wat is er eigenlijk allemaal veranderd?

Meerdere projecten tegelijk


In SCAL5 kun je meerdere projecten tegelijk openen. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een bepaald design voor meerdere mensen tegelijk wilt personaliseren. Open gemakkelijk verschillende projecten tegelijk en wissel de verplaats/kopieer design element in no van het ene naar het andere project.


Nieuwe Effecten!

1. Bridge Warp

Bij Creaplot zijn we heel blij met deze toevoeging. Naast het typen op een boog kun je nu nog veel meer met het vervormen van teksten en vormen. Bijvoorbeeld in brug vorm, om een hoek of een blok effect! Super gaaf voor het maken van logos en andere leuke designs.


2. Drop Shadow

Maak in een druk op de knop een val schaduw van het design. Super gaaf effect voor het maken van bijvoorbeeld trendy T-shirts.


3. Symmetrisch spiegelen

Automatisch symmetrisch spiegelen, Maak heel gemakkelijk symmetrische ontwerpen van iedere vorm! Stel gemakkelijk in welk deel van het ontwerp je gespiegeld wilt hebben en creëer zo gave resultaten.


Verwijderen achtergrond bij traceren

In Sure Cuts A Lot 5 zijn nieuwe opties opgenomen voor het verwijderen van de achtergrond bij het traceren van een afbeelding. Deze opties zorgen ervoor dat je nog nauwkeuriger fotos om kunt zetten in snijlijnen!


Organiseren (nesten)

Organiseren (nesten): Met een druk op de knop worden al jouw snij elementen zo efficiënt mogelijk verdeeld over de snijmat. Zo heb je zo min mogelijk snijverlies!


Zelf hulplijnen toevoegen

Dit is ideaal voor het uitlijnen en ontwerpen van designs met een specifieke grootte


Mat templates toevoegen.

Bedruk je vaak het zelfde product? Zoals een bepaalde maat t-shirt, een speciaal koffertje of een etui? Laad dan gemakkelijk een template van dit product in zodat je bij het ontwerpen direct kunt zien wat het eind resultaat is!


Nog meer Bestandstypen

Je kunt met SCAL5 nu nog meer bestandstypen importeren. Voornamelijk het openen van borduurdesigns is flink uitgebreid. Meer bestandstypen gebruiken waaronder PES! maar ook PEC,HUS,JEF,SEW,VIP & meer


Knip maskers!

Met één knop kun je gemakkelijk een foto of ander ontwerp knippen naar de vorm van jouw keuze. Knip bijvoorbeeld een foto gemakkelijk in de vorm van een hartje.


Lijnen omzetten naar paden

Zet lijnen van een ontwerp gemakkelijk om naar snijlijnen. Dit is extra handig wanneer je een buitenlijn wilt maken in bijvoorbeeld een meer kleuren ontwerp.

Project preview

Bij het opstarten verschijnen jouw meest recente projecten zodat je gemakkelijk verder kunt werken.


64 bits

Ook beschikbaar als een 64 bit programma voor soepeler lopen op de computer

Meer informatie over de nieuwe versie? Neem contact met ons op!

2 Comments

 1. anne-marie poot schreef:

  Beste,

  Ik wilde informeren of het met deze versie ook mogelijk is om een project dat te groot is voor de snijmat op te delen in stukken zodat het in meerdere stukken gesneden kan worden.
  Ik heb een scan n cut cm 300 dus de extra optie met het vinylmes is zover ik heb begrepen geen mogelijkheid.

  Dank u

  • Michiel van Noppen schreef:

   Goedemorgen Anne-Marie,

   De Tiling functie voor het opdelen van grotere designs zit in de PRO versie van Scal5. Hiermee kun je te grote designs gemakkelijk opdelen in meerdere snijprojecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *