Nieuw Intercoat Vinyl/Stickerfolie Aanbieding + Winactie!

 
 
Sinds deze deze maand hebben we Intercoat vinyl toegevoegd aan ons assortiment zowel met een matte als een glanzende afwerking! We hadden natuurlijk al folies vanuit de professioneel markt in onze webshop. De monomere en polymere folies van metamark. Nu hebben we Intercoat aan het assortiment toegevoegd om voor een nog zachtere prijs vinyl aan te kunnen bieden. In verhouding met de metamark folie is de intercoat folie iets dikker en stugger maar is ontzettend makkelijk te snijden en pellen!

Het gemakkelijke gebruik van de folie en de mooie prijs zorgen ervoor dat de Intercoat folies ideaal zijn voor de hobbymarkt. De folie is kleurvast tot wel 3 jaar en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze monomere folie is geschikt. Deze monomere folie is geschikt voor vlakke ondergronden zoals ramen, muren, deuren, kastjes, stoeltjes, doosjes en ga zo maar door.

Kortom een kwalitatief goede folie voor een prachtige prijs.

Introductie aanbieding

Als introductie aanbieding is de folie tot 5-mei 2018 in de aanbieding voor maar 1 euro per strekkende meter (op 30,5 cm), en 2 euro per strekkende meter op 61cm.

Shop nu intercoat vinyl

Winactie!

In onze grote winactie van deze maand geven wij naast een sublimatieprinter en transferpers 3 pakketjes van deze intercoat vinyl weg t.w.v. 24,-! Doe je nog niet mee? Geef je dan snel op!

Meedoen!

2 Comments

  1. Shakira bloemendal schreef:

    Kan ik toevallig ook de kleur beige(huidskleur) en licht bruin los te bestellen
    Ii heb deze kleuren erg hard nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *