Nieuwe Brother Producten! Langer klevende matten en meer!

nieuwe-brother-scanncut-producten

nieuwe-brother-scanncut-producten

 

Nieuwe Brother Producten! Langer klevende matten en meer!

Zojuist heeft Brother een reeks nieuwe producten gelanceerd! Waaronder beter en vooral langer klevende matten, een superhandige folieroller, een speciale folie pincet, een nieuwe schraper en een (kleine) embossing set met houder en pennen.

Nieuwe matten

Vaak kregen wij de vraag: Hoe komt het dat mijn mat nu al niet goed meer kleeft. Brother komt met een antwoord: nieuwe, betere matten die veel langer blijven kleven.

In plaat van de drie verschillende matten (low medium en standaard plak) wordt er overgestapt op twee matten. Low tack en standaard. Deze twee matten zijn speciaal gemaakt zodat er voor iedere applicatie een goede mat is. Gebruik bijvoorbeeld de lowtack matten voor dun papier en de standaard mat voor flex. Beide matten zijn natuurlijk verkrijgbaar in klein (30x30cm en groot (30x60cm)

Standaard mat 30x60
Standaard mat 30x30

licht plakkende mat 30x60
Licht plakkende mat 30x30

Folieroller

De nieuwe Roller van Brother is ideaal voor het gelijkmatig aanbrengen van materialen op de mat of voor het plaatsen van vinyl. Het simpele design en de brede roller geeft jouw de mogelijkheid om met weinig kracht materialen goed aan te brengen!

Pre-order snel jouw roller!

Pelpincet

Naast de pelhaak heeft brother nu ook een pelpincet uitgebracht. Het handige “knijp om te openen systeem” in combinatie met de scherpen punten maakt het wel heel makkelijk om flex en vinyl te pellen. Een item die niet in je accessoires set mag ontbreken!

Pre-order jouw pelpincet hier!

Schraper/spatel

Brother heeft een nieuwe schraper/spatel uitgebracht. Deze is ideaal voor het verwijderen van rest materialen op jouw mat. Daarnaast kan deze ook goed gebruikt worden voor het aanbrengen van applicatie tape op gesneden vinyl of om datzelfde vinyl weer aan te brengen op bijvoorbeeld ramen of muren. Door de spatel te gebruiken voorkom je het vormen van bubbeltjes in het ontwerp.

Pre-order jouw schraper hier!

Lijn-Embossing Tool

Iedereen kent natuurlijk de embossing starterkit van Brother, maar de tool met houder is nu ook los verkrijgbaar. Direct met lijn-embossing aan de slag zonder dat je de hele starterskit hoeft aan te schaffen.

Pre-order jouw Lijn embossing tool nu!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *