Nu voor het eerst mogelijk. Graveren met de Brother ScanNCut Snijplotters. Exlusief bij Creaplot.nl

Nu voor het eerst mogelijk. Graveren met de Brother ScanNCut Snijplotters. Exlusief bij Creaplot.nl

 

Creaplot heeft iets nieuws ontwikkeld! Graveren met de Brother ScanNCut snijplotters. Graveer fotos, teksten, naambordjes, sleutelhangers en nog veel meer uit aluminium!

Bekijk snel de mogelijke graveerpakketten!

 

 

Hoe werkt het?

Zoals velen van jullie weten is Creaplot onderdeel van een groothandel waar wij zware industriële machines verkopen. Nu hebben wij de techniek van een van deze machines gecombineerd met de brother ScanNCut snijplotter!

Het is heel eenvoudig: bevestig Creaplot’s op maat gemaakte graveerpen in de universele penhouder en gebruik de tekenfunctie van de Brother ScanNCut snijplotter om te graveren. Graveer lijnen of vul de vlakken op, het kan allemaal!

Bestel snel jouw graveerpakket!

We hebben de volgende pakketten:

 
Graveer starterskit van de Brother ScanNCut. Exlusief bij Creaplot.nl

Graveer Starterskit

Graveer Starterskit

Graveer aanvullingset voor de Brother ScanNCut Exlusief bij Creaplot.nl

Graveer Aanvullingskit

Graveer Aanvullingskit

12 Comments

 1. Stefan schreef:

  Is dit voor de cm300 en de cm900?

 2. Miranda schreef:

  Geachte heer/mevrouw,

  Kunt u mij vertellen met de Brother CM900 hoe dik het materiaal kan zijn wat je eventueel kan graveren.

  Met vriendelijke groet,

  Miranda

 3. Marianne schreef:

  Hallo Michel,
  Kan de 900 ook dunne triplex snijden?

 4. Clarisse schreef:

  Beste, ik zou graag de graveerstiften kopen voor mijn dochter als kerstcadeau. Kan ze hiermee op alle metalen materialen graveren tot 2mm dikte of is ze , op termijn, verplicht om bv de Brother sleutelhangers te gebruiken?

  • Michiel van Noppen schreef:

   Dag Clarissa, je bent niet gebonden aan specifiek onze materialen. Zolang het inderdaad niet dikker is dan 2mm. Daarnaast hebben we de graveerpennen getest op aluminium. Ik kan mij zo voorstellen dat hardere of juist heel veel zachtere materialen wellicht niet goed gegraveerd kunnen worden.

 5. esther schreef:

  Hai Michel,
  Heb de graveerpen in huis. Wat ik mij afvraag is hoe ik de foto net als hierboven vullend krijg, moet ik hem dan op een bepaalde manier traceren? Ik heb namelijk een foto van een hond en wil die wat opgevuld hebben, echter als ik de instellingen pak zoals jullie dit in het filmpje doen, lukt het mij niet om op te vullen. Zijn hier handleidingen van of kunnen jullie dit wellicht uitleggen of een workshop geven? Ik gebruik als traceertool cute cutter of inkscape of de tool van scanncut zelf maar die traceert niet zo lekker. Graag hoor ik van jullie. groetjes

 6. Judith Van der Hoek schreef:

  Hallo Michiel,
  Is de graveerset te gebruiken met de sdx serie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *