En de winnaar is…

Winnaar brother scanncut cm300

Winnaar brother scanncut cm300

 
 

We feliciteren Cindy Niezen uit Lelystad met het winnen van de Brother ScanNCut CM300 snijplotter. Heel veel plezier ervan!

Nu zijn we ontzettend blij met alle hulp bij het onderzoek. Daarom willen we alle deelnemers een cadeautje geven! Iedereen die deel heeft genomen krijgt 5 euro korting* op zijn of haar volgende bestelling! Heb je deelgenomen aan het onderzoek maar geen mail ontvangen met de kortingscode? Stuur dan snel even een mailtje naar 
[email protected].

Bergen met informatie!

Nu begint het proces waarin we al jullie informatie gaan analyseren! Een van de dingen die naar voren kwam was dat jullie graag meer filmpjes met uitleg zouden willen zien op de website. Ook scoort de mogelijkheid tot het nemen van een creatieve workshop erg hoog. Al deze dingen nemen wij mee om onze webshop en service te verbeteren. Houd de website en onze Facebook pagina in de gate voor de ontwikkelingen!

*Eenmalig te gebruiken tot 31-3-2017 boven de 50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *