Hey Valentijn! Wees creatief!

Creatief met valentijn

Creatief met valentijn

 

Of je er nou van houd of niet, het is onontkoombaar, morgen is het Valentijnsdag! Een romantische dag waarbij getrouwden, stelletjes, scharrels, stille liefdes en aanbidders hun uiterste best doen om elkaar speciaal te laten voelen. Door het geven van cadeaus, romantische uitjes of een speciaal diner bij jouw favoriete restaurant. Maar wat kies jij nou voor jouw geliefde? Een doosjes chocolaatjes, een roos of toch dat sexy setje?


Als er iets romantisch is, dan is het wel iets wat je zelf hebt gemaakt!


Op zoek naar een creatief cadeautje, ga dan niet urenlang op het internet zoeken naar datgene dat “wel leuk” is, maar ga lekker zelf aan de slag. Trek jouw snijplotter tevoorschijn en ga aan de slag. Want een creatief cadeau waar jij moeite in hebt gestoken is ontzettend romantisch.

Maak bijvoorbeeld een gepersonaliseerde kaart met jullie leukste foto. Of zet een hele speurtocht uit met speciaal gemaakte opdracht kaarten. Maar over creativiteit hoef ik jullie natuurlijk niets te vertellen.

Wat gaan jij maken voor jouw liefde?

Vind hier hoe je bovenstaande kaart maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *