Brother heeft een nieuw product ontwikkeld waarmee je nog meer uit je Brother ScanNCut kunt halen. Namelijk de kleuren afbeeldingtracerings-functie! Simpel gezegd betekend dit dat je nu ook de achtergrond van fullcolour foto's kunt verwijderen. Of liever gezegd je kunt nu automatisch een snijlijn laten maken rondom het gedeelte van de foto dat je wilt snijden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een foto van jezelf waarbij je de achtergrond weg wilt snijden. Zoals hier:

 
 

Voorheen kon je met ScanNCut canvas of met de scanfunctie van de machine snijlijnen maken van duidelijke vormen. Met deze nieuwe functie kan je deze snijlijnen ook maken in complexe foto's! Ideaal voor het maken van kaarten of het contour snijden van geprinte textiel opdrukken zoals deze:

 
 

De verschillende pakketten:

Deze nieuwe functie is verkrijgbaar in twee pakketten: ScanNCut Canvas premium pack 1 en premium pack 2. Het verschil zit hem in de bijgeleverde collectie snijpatronen. In pack 1 zitten maar liefst 125 nieuwe snijpatronen, pack 2 wordt geleverd met 25 gave snijpatronen.

 
 

Bestel jouw premium packs hier!

Lees ook de blog over de nieuwe Brother ScanNCut CM900. Volgende week lees je hier ook alles over een nieuwe accessoire van Brother: Folie Transfer! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *