LET OP! Deze challenge is gesloten! bekijk de inzendingen via: deze link
 
Het zijn lastige tijden waarbij we allemaal zoveel mogelijk thuis moeten zitten. Om elkaar een beetje te helpen hebben wij deze challenge in het leven geroepen. We zijn op zoek naar de leukste tutorials (handleidingen) die mensen thuis kunnen namaken met hun snijplotter of sublimatie printer. Dus heb jij een leuk project waar mensen thuis mee aan de slag kunnen? Doe dan mee met deze challenge!

Door jouw deelname ga je een hoop mensen inspireren om creatief bezig te zijn. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een Calortrans Hobbycraft II transferpers t.w.v. 199,- of een van de andere mooie prijzen!
 

Hoe werkt het?

1. Download het deelname formulier (onderaan de pagina)
In het deelname formulier staat alle informatie die je nodig hebt voor het schrijven van een leuke en leerzame tutorial.

2. Ga aan de slag met jouw project
Denk goed na welk project jij wilt laten zien. Het is de bedoeling dat mensen dit thuis na kunnen maken. Maak tijdens het project foto’s en aantekeningen.

3. Vul de tutorial in op het deelname formulier.
Vul de tekst, de foto’s en eventuele snijbestanden in op het deelname formulier. Lukt het niet, neem dan gerust even contact met ons op.

4. Stuur het deelname formulier naar Creaplot
Stuur het deelname formulier naar de prive chat van onze facebookpagina. lukt dit niet, neem dan even contact op!

5. Op de website
Vervolgens plaatsen wij de tutorials met jullie naam op onze website.

6. En stemmen maar!
De tutorial die op 21-6-2020 (Zomer!!) om 12:00 de meeste stemmen (+1 reacties onder de tutorial) heeft, wint de transferpers!

 

Download het deelname formulier

    Voorwaarden en emails:

    Ik wil in de toekomst graag e-mails ontvangen over acties en producten van Creaplot.nlik wil nooit e-mails van Creaplot ontvangen.
    Creaplot respecteert jouw privacy onder de GDPR (AVG) wetgeving