Applicatie tape

Dit is de informatiepagina over applicatie tape en tools. Applicatie tape of tools kopen? Klik dan hier!

Welkom op onze informatie pagina over applicatietape en tools. Op deze pagina leggen we alles uit wat je moet weten over de verschillende kwaliteiten en voor welke toepassing je deze tape kunt gebruiken.Ook leggen we in een stappenplan uit hoe je de applicatie tape over de sticker kunt aanbrengen. Weet je al wat je nodig hebt? Ga dan direct door naar de winkel.

Applicatie tape, ook wel transfer folie genoemd, kun je gebruiken voor het overzetten van gesneden teksten, stickers of textiel applicaties. Dit zorgt er voor dat je de tekst en/of het logo, gemakkelijk in 1 keer kunt overzetten.

Lees snel verder!

> Welke applicatietape heb ik nodig?

> Hoe breng in applicatie tape aan?

> Welke applicatie tools zijn er?


Welke applicatie tape moet ik kiezen?

Voor het overzetten van een gesneden sticker en voor het overzetten van een textiel applicatie gebruik je een ander soort applicatietape. Dit doordat de transfer folie voor textiel applicaties ook hittebestendig moet zijn. Daarnaast zit er verschil tussen de verwerking en hoe je de sticker uiteindelijk kunt aanbrengen. Door te kiezen voor meer informatie, helpen we je een keuze te maken voor de juiste applicatie tape. 

Voor stickers

Voor het overzetten van gesneden teksten, stickerfolie [...]

Voor textielfolie

Voor het overzetten van textiel applicaties [...]

Applicatie tools

Hulpmiddelen om gemakkelijk en snel te kunnen pellen [...]

 

Hoe breng ik applicatie tape aan in 3 simpele stappen

Stap 1 Gesneden sticker gebruiken

Gebruik je gesneden en gepelde sticker, zoals in hoe maak ik een sticker?

Stap 2 Applicatietape aanbrengen

Breng de transfer folie gelijkmatig aan over de gesneden sticker, met behulp van een spatel.

Stap 3 Breng je sticker aan

Klik hier om te leren hoe je een sticker aanbrengt.


Applicatie tape voor het overzetten van stickerfolie

Om gemakkelijk en snel je gesneden sticker in 1 keer over te zetten, kun je gebruik maken van applicatietape, ook wel stickerfolie genoemd. Onder deze categorie vind je 2 verschillende soorten applicatie tape die je kunt gebruiken voor het overzetten van stickerfolie. Aangezien deze folies niet hittebestendig zijn, kun je deze niet gebruiken voor textiel applicaties. 

Lees snel meer over welke applicatietape geschikt is voor jouw toepassing.

Applicatie tape


Applicatie tape papier

Deze applicatie tape zit net zoals plakband op een rol. Hierdoor kunnen wij deze enkel aanbieden in grotere rollen van 100 meter. Wel bieden wij deze op verschillende breedtes aan, waaronder 15cm, 30cm en 61cm. Deze transfer folie verwerkt erg gemakkelijk, doordat je deze kunt afscheuren, maar je kunt met deze tape ook nat plakken. Dit maakt het extra makkelijk om grotere stickers op te brengen en nog wat te kunnen schuiven op bijvoorbeeld een raam. Hiervoor gebruik je een plantenspuit met een druppeltje afwasmiddel, waarmee je de applicatietape kunt inspuiten, zodra je de achterkant van de sticker hebt weggehaald (dus enkel de applicatie tape en de sticker zelf.

> Applicatietape papier vind je hier in de winkel

Applicatie tape papier
Applicatie tape papier


Applicatie tape met drager

De applicatie tape met drager is volledig transparant. Dit staat natuurlijk extra leuk als je een sticker als cadeautje weggeeft, maar maakt het ook extra makkelijk met plakken, doordat je volledig door de sticker heen kunt kijken. Voordat je deze transfer folie kunt gebruiken, die je de achterkant van de tape te verwijderen, voordat je deze over de stickerfolie aanbrengt. Hierdoor kun je ook kiezen om de tape per meter te bestellen, of op rol.

> Applicatie tape met drager vind je hier in de winkel

Applicatie tape met drager


Applicatie tape voor textiel applicaties

Applicatie tape voor textiel applicaties, gebruik je enkel als je met beprintbare flexfolies gaat werken. Dit hoef je dus niet te gebruiken bij een gewone snij flex en een snij flock, doordat je deze in spiegelbeeld snijdt en hier al een drager achter zit.

Beprintbare flexfolies snijd je niet in spiegelbeeld en zit dus met de zichtbare kant naar boven. Om dit over te zetten, gebruik je een hitte bestendige transfer folie.


Hotmask

Hotmask is een hitte bestendige transfer folie die je kunt gebruiken voor het overzetten van textiel applicaties. Door deze applicatie tape te gebruiken, kun je je geprinte textiel applicatie, gemakkelijk in 1 keer over zetten.

> Bekijk snel onze hotmask producten in de winkel

Hittebestendige applicatie tape


Applicatie tools

Wij zijn druk bezig om onze applicatie tools uit te breiden, waaronder handige spatels, pelpennen, etc. Binnenkort zul je deze op onze website kunnen vinden. Speciaal gemaakt door Brother, bieden wij het volgende product aan:

Pelhaak en Spatel

Speciaal voor de Brother ScanNCut snijplotters, heeft Brother deze top kwaliteit spatel en pelhaak ontworpen om nog makkelijker te kunnen werken met jouw snijplotter.

> Bestel dit product in onze winkel

Pelhaak en spatel Brother

Applicatie tape en tools kopen? Ga snel naar de winkel!