Black Friday bij Creaplot: Flex, flock, vinyl, transferpersen en meer!

Black friday bij Creaplot! Alles voor de Brother ScanNCut flex vinyl en meer

Black friday bij Creaplot! Alles voor de Brother ScanNCut flex vinyl en meer

 

Black Friday bij Creaplot!


Check direct de Acties!
Koop tijdens black Friday, flex, flock, vinyl, accessoires, transferpersen, sublimatie artikelen en nog veel meer met grote kortingen! De Kortingen zijn van toepassing op het GEHELE assortiment met uitzondering van Workshops en Brother ScanNCut Snijplotters.

Black friday is al sinds de jaren 50 een groots evenement in America. Maar nu begint deze dag ook de Nederlandse webwinkels te veroveren! Dit jaar hebben wij besloten om ook onze klanten de mogelijkheid te geven hun voorraad aan te vullen met een prachtige korting!

 

Tijd tot het einde van de sale. Mis het niet!


00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


 

Flex flock en vinyl met Black Friday

Begint jouw voorraad textielfolie, flex, flockfolie of vinyl op te raken? Vul deze dit weekend aan tegen een prachtige prijs. Het is voor het eerst dat wij onze top kwaliteit materiaal in de aanbieding gooien, zodat zelfs de beste folies spotgoedkoop worden. Denk hierbij aan Flex en flock van het absolute top merk Poli-tape, of de professionele vinylfolie van Metamark.

 

Transferpersen voor black Friday!

Droom jij al heel lang van een echte Transferpers voor het aanbrengen van textielfolie. En twijfel je of goedkope (Lage kwaliteit) persen wel slim zijn om te kopen? Dan heb ik goed nieuws! Onze hele reeks superkwaliteit Calortrans persen doen gewoon mee met onze Black Friday aanbiedingen!

 

Sure Cuts A Lot 5 (SCAL) voor Black Friday

Wil jij net even wat meer halen uit jouw snijplotter, wil je gemakkelijker prachtige designs van pinterest of google omzetten naar snijlijnen? Dan is de Sure Cuts a lot 5 snijsoftware het perfecte programma voor jou! Geschikt voor Windows en Mac computers, en zeer gemakkelijk te bedienen. Nu met gratis starthandleiding.

 

Black Friday Aanbiedingen

Ik zal jullie niet verder in spanning houden :D Bij deze de Black Friday deals van Creaplot!

 

Bestellingen boven de €100,-

10,-

10 euro korting!


Bestellingen boven de €200,-

20,-

20 euro korting!


Bestellingen boven de €300,-

30,-

30 euro korting!


 
Met uitzondering van Brother ScanNCut Snijplotters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *